Google Foto’s 1.19: vernieuwde zoekfunctie en gepersonaliseerde films en meer

Google Foto’s 1.19 wordt vanaf nu uitgerold. De vrij grote update brengt een vernieuwde zoekfunctie en diverse verbeteringen. Eén van de verbeteringen zijn de gepersonaliseerde video’s die je nu met de foto-app van Google kunt maken.

Google Foto’s 1.19

Google Foto’s 1.19 wordt vanaf nu verspreid. De nieuwste versie van de foto-app brengt verschillende verbeteringen naar de applicatie. Als eerst zien we de gewijzigde zoekfunctie. We zien niet langer meer de zogenoemde ronde cirkel (FAB-button) om een zoekopdracht te starten, maar de zoekbalk verschijnt nu bovenin. Vervolgens krijg je een compleet overzicht van de verschillende mogelijkheden en onderdelen. Ook vind je rechts van de zoekbalk een overzicht met opties.

Vanaf nu kan je in Google Foto’s ook films aanpassen die automatisch zijn aangemaakt. Je kan kiezen uit eigen muziek, foto’s en video’s waarmee je kunt zorgen dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Verder kan je nu mappen op het apparaat zelf verwijderen en eventueel hernoemen. Ook kan je albums toevoegen, kopiëren en verplaatsen die op de geheugenkaart worden opgeslagen.

Downloaden

De update voor Google Foto’s wordt vanaf nu gefaseerd verspreid als update via de Google Play Store.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel