Snapseed en Nova Launcher erg populair: 50 miljoen installaties

Er zijn twee applicaties toegevoegd aan het lijstje met apps die 50 miljoen keer gedownload zijn. Zowel de geliefde launcher ‘Nova Launcher’ als de fotobewerker Snapseed doen het goed in de Play Store.

50 miljoen downloads

In de Google Play Store is er een enorm aanbod aan applicaties, games en andere content. Echter is lang niet iedere toepassing ook even succesvol. Bekende namen zijn doorgaans al goed voor veel installaties, maar sommigen springen er echt tussenuit.

Nova Launcher

Zowel Nova Launcher als Snapseed hebben nu een nieuwe mijlpaal behaald van 50 miljoen downloads. Nova Launcher is één van de populairste launchers voor Android waarbij ook de gratis versie vol mogelijkheden zit. Een geduchte concurrent, Action Launcher, staat momenteel op tussen de 5 miljoen en 10 miljoen installaties.

Snapseed 2.18

Snapseed

Fotobewerker Snapseed is sinds enkele jaren overgenomen door Google en er wordt met regelmaat een update uitgebracht. De volledig gratis fotobewerkings-app laat je foto’s op een hele prettige manier bewerken en het is zelfs mogelijk om RAW-afbeeldingen te bewerken op je smartphone of tablet.

Mocht je de applicaties nog niet op je telefoon hebben staan, dan kun je ze downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Nova Launcher
Nova Launcher
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Snapseed
Snapseed
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel