SNS Mobiel Bankieren app laat je bestelling afrekenen met iDeal

SNS Bank heeft haar eigen Android-app SNS Mobiel Bankieren geüpdatet naar versie 3.10.1. De nieuwste versie van de applicatie maakt het mogelijk om online bestellingen te betalen via iDeal. SNS Bank heeft de applicatie ook nog verbeterd met andere nieuwe mogelijkheden.

SNS Mobiel Bankieren app

De SNS Mobiel Bankieren app van de SNS Bank heeft een update gekregen in de Play Store. Vanaf nu is het mogelijk om betalingen van online bestellingen af te rekenen met de SNS app. Het gaat als volgt; je bestelt via de computer bij een webwinkel een product waarna je de stap krijgt om te betalen. Klanten van SNS krijgen vervolgens een QR-code te zien die met de Mobiel Bankieren app gescand kan worden. Na het scannen voer je je mobiele pincode in en heb je geen digipas meer nodig. Er geldt hiervoor een daglimiet van 500 euro.

SNS Mobiel Bankieren

Een andere nieuwe functie in de SNS Mobiel Bankieren app is dat je sneller gegevens kunt verversen. Voor een actueel overzicht van de rekening, transacties en passen kan je door het scherm naar beneden te trekken het overzicht bijwerken. Ook zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd in de stabiliteit van de applicatie.

SNS Mobiel Bankieren
SNS Mobiel Bankieren
Ontwikkelaar: SNS Bank
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel