Sony: “compleet nieuw design voor smartphones komt binnenkort”

Sony heeft in een interview aangegeven dat we mogelijk binnenkort al een compleet nieuw design bij de smartphones kunnen verwachten. Sony ging altijd een eigen weg, maar het uiterlijk van de telefoons gaat dus veranderen.

Sony: nieuw design smartphones

Kenichiro Hibi, managing directeur van Sony India heeft in een interview aangegeven dat er wat gaat veranderen bij de mobiele producten. De smartphones van Sony zijn in de laatste jaren qua uitstraling niet echt veranderd. Zo waren de randen rondom het scherm doorgaans duidelijker aanwezig dan bij de concurrenten.

In het interview geeft Hibi de volgende reactie; “We are planning to launch a new generation of products, and you can expect a complete new design from the devices.”

Sony Xperia XA1 display

Het is echter onduidelijk wanneer we de vernieuwde smartphones kunnen verwachten, maar volgens het interview zou het gaan om ‘soon’. Wellicht dat Sony telefoons gaat voorzien van schermen met 18:9 beeldverhouding met mogelijk dunne schermranden. We verwachten op zijn vroegst nieuwe smartphones tijdens het Mobile World Congress in februari. Normaliter kondigt Sony daar namelijk nieuwe Xperia-toestellen aan.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel