Sony komt met Xperia XZ en Xperia X Compact

Sony komt met minstens twee nieuwe smartphones. Vermoedelijk zullen zowel de Sony Xperia XZ als de Xperia X Compact aangekondigd worden tijdens de IFA in Berlijn, volgende week. De Xperia X Compact is zelfs al uitgelekt in een foto. Wat heeft Sony voor ons in petto?

Sony Xperia XZ

Tijdens de IFA in Berlijn gaat Sony mogelijk twee nieuwe smartphones presenteren. Op de Tsjechische website van Sony noemt het bedrijf al de Xperia XZ en Xperia X Compact; iets wat niet helemaal de bedoeling was, want de twee aanwijzingen zijn inmiddels offline gehaald door Sony. Er gaan al langere tijd geruchten over een nieuwe telefoon van Sony, waarbij de naam Sony Xperia XR werd genoemd. Vermoedelijk zal dit uitgelekte toestel, met strakke behuizing de naam Xperia XZ krijgen.

Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact

Zoals gezegd gaan we ook de Xperia X Compact zien. Het toestel zal een kleiner scherm hebben dan de andere toestellen uit de X-serie. Wij verwachten een grootte van tussen de 4,5 en 4,9 inch. Meer details zullen door Sony spoedig bekend gemaakt worden. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel