Sony Xperia XR: renders tonen nieuwe smartphone in volle glorie

Sony komt begin september met een nieuwe smartphone. De nieuwe smartphone zal de naam Sony Xperia XR meekrijgen. Eerder dook het toestel al op onder de interne codenaam F8331. Het design van de Sony Xperia XR is nu uitgelekt in een render waardoor we een nog beter beeld krijgen van de telefoon.

Sony Xperia XR

Sony zal tijdens de IFA in Berlijn met een nieuwe telefoon komen, althans dat is wel de verwachting. Eerder stuurde de fabrikant al een uitnodiging uit voor een persconferentie. De kans is zeer groot dat we hier de nieuwe smartphone van de Japanse smartphone-maker gaan zien; de Sony Xperia XR. De naam Xperia XR is nog niet bevestigd, maar bronnen melden dat dit de mogelijk nieuwe naam gaat worden voor de telefoon. Eerder kwam ook de codenaam F8331 al voor.

Sony Xperia XR

Eerder dook de zwarte Sony Xperia XR al op, maar nu zien we de blauwe kleurvariant van de Sony smartphone. De renders tonen stereo-speakers aan de voorzijde, zo is de verwachting. Daarnaast zit de power-button weer aan de zijkant, mogelijk met geïntegreerde vingerafdrukscanner, en een fysieke sluitertoets en volumetoets aan dezelfde zijkant. De Sony Xperia XR zal verder uitgerust zijn met een USB Type-C poort, wat uniek is voor een Sony-smartphone. Aan de achterkant zien we de opvallende dual-LED flitser.

De afmetingen van het toestel zullen naar verwachting 146,4 x 71,9 x 8,1 mm zijn. Voor meer details moeten we wachten tot 1 september, dan zal Sony ons meer laten zien tijdens de IFA in Berlijn. DroidApp zal je hiervan op de hoogte houden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel