Sony houdt persconferentie tijdens IFA op 1 september: wat kunnen we verwachten?

Sony zal tijdens de IFA in Berlijn op 1 september een persconferentie houden. Hier zal de Japanse fabrikant naar alle waarschijnlijkheid één of meerdere nieuwe producten aankondigen. Maar wat kunnen we verwachten van de Japanse fabrikant? Gaan we hier de nieuwe Xperia-telefoon zien?

Sony tijdens de IFA

Ieder jaar in september wordt de IFA gehouden, een consumentenelektronicabeurs in de Duitse hoofdstad Berlijn. Verschillende merken zullen hier hun nieuwe producten aankondigen, en zojuist is bekend geworden dat ook Sony op 1 september één of meerdere nieuwe producten zal presenteren.

De kans is aanwezig dat we hier de nieuwe Xperia-smartphone gaan zien. De smartphone dook eerder al op onder onder de naam Sony Xperia F8331. Dit zal niet de originele naam worden van het toestel. Aangezien het toestel al in deze staat is opgedoken, schatten we de kans groot dat deze stijlvolle telefoon ook daadwerkelijk tijdens de IFA gepresenteerd zal gaan worden.

Of Sony voor ons nog meer in petto heeft is niet bekend. Wel staat de IFA niet alleen in het teken van mobiele telefonie. Er is dus zeker nog een mogelijkheid dat Sony hier ook op het gebied van televisie en andere producten het één en ander aan zal kondigen.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel