Sony Xperia F8331: nieuw vlaggenschip toont nieuw Sony-design

Sony slaat naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe weg in met haar Xperia-smartphones. Er zijn erg duidelijke foto’s opgedoken van een nieuw Sony Xperia toestel dat nu rondgaat met de codenaam Xperia F8331. We zien een heel ander design, maar toch het vertrouwde Sony gevoel. Wat heeft Sony voor ons in petto?

Sony Xperia F8331

Op het internet zijn foto’s opgedoken van een nog onbekend toestel van Sony. De Sony Xperia F8331 laat een compleet vernieuwd ontwerp zien van een smartphone. We zien gebogen schermranden aan de zijkant, een dubbele flitser en een USB Type-C poort. Aan de voorkant van de nieuwe Xperia-smartphone zien we ook dubbele speakers, wat doet vermoeden dat het gaat om stereo speakers.

Ook het grote scherm valt op. Naar verwachting is het toestel voorzien van een Full-HD display en een 4K video-opname mogelijkheid met beide camera’s. Ook is het toestel voorzien van mogelijk een metalen behuizing. Het lijkt erop dat het toestel al in een vergevorderd stadium zit. Wie weet gaan we deze Xperia zien tijdens de IFA in Berlijn, begin september. Mogelijk kan dit toestel de Xperia X-serie opvolgen, of misschien komt Sony met een nieuwe Xperia-serie.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel