Sony post Xperia update infographic: wat komt er kijken bij een update?

Sony is druk bezig met het voorbereiden van Android 8.0 Oreo voor verschillende Xperia-toestellen. Het is overigens het eerste bedrijf dat Oreo beschikbaar stelt voor haar smartphones, los van Google. In een nieuwe infographic krijgen we uitleg hoe dat updateproces precies in zijn werk gaat.

Updateproces voor Sony Xperia

Sony heeft een infographic gedeeld die laat zien wat er allemaal komt kijken bij het uitrollen van een update voor de Xperia-smartphone. Er komen namelijk nogal wat stappen kijken voordat de update beschikbaar is op je eigen smartphone. Met de infographic wil Sony gebruikers hier meer bewust van maken en meer duidelijkheid geven over waarom updates soms lang(er) op zich laten wachten.

In de stappen is te zien dat het uitrollen van updates van verschillende partijen en dingen afhankelijk is. De start begint bij Google die de bestanden aanlevert, waarna er vele fases volgen waarin de software geoptimaliseerd en getest wordt. De gehele infographic is hieronder te vinden.

De Sony Xperia XZ Premium werd onlangs als eerst voorzien van de Oreo-update. Benieuwd wanneer jouw toestel de update naar Android 8.0 Oreo kan verwachten? Raadpleeg dan ons Android Oreo update overzicht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel