Sony Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact nu te koop in Nederland: alle prijzen en details

Sony heeft twee van haar recent aangekondigde toestellen uitgebracht in ons land. Vanaf nu zijn de Sony Xperia XZ1 en XZ1 Compact te koop in Nederland. We zetten alle details voor je op een rij.

Sony Xperia XZ1 (Compact) kopen in Nederland

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe smartphone, dan kun je vanaf nu terecht bij twee nieuwe toestellen van Sony. De Xperia XZ1-serie werd eind augustus door Sony aangekondigd, voorafgaand aan de IFA in Berlijn. De smartphones draaien vanuit de doos al direct op Android 8.0 Oreo.

Sony Xperia XZ1

De Xperia XZ1 is voorzien van een 5,2 inch Full-HD display met 4GB RAM, 64GB opslagruimte en een Snapdragon 835 octa-core processor. Daarbij is er een 2700 mAh accu en kun je foto’s maken met de 19 megapixel camera die boordevol mogelijkheden zit. Onder andere is er de 3D Creator app waarmee je 3D-stickers kunt maken en zelfs 3D dingen kunt uitprinten via een 3D-printer.

Bij de Sony Xperia XZ1 Compact komen we een 4,6 inch Full-HD beeldscherm tegen met 32GB geheugen en 4GB RAM. Ook bij de compacte versie is er een 19 megapixel camera en is er aan de voorkant een 18 megapixel camera geplaatst. De XZ1 Compact mag dan wel handzamer zijn, we vinden interessante specificaties terug bij het toestel; er is namelijk ook een Snapdragon 835 processor en een 2700 mAh accu aanwezig.

Sony Xperia XZ1 Compact

Voor de XZ1 wordt een prijs gevraagd van 699 euro, voor de Compact betaal je 599 euro. Je kunt de actuele prijzen en specificaties van de twee smartphones raadplegen via onderstaande buttons. Je kunt de Xperia XZ1 aanschaffen bij Coolblue, Belsimpel, Mobiel en Bol.com.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel