Sony brengt Xperia XA1 Plus uit in Nederland: details en informatie

Sony heeft de Sony Xperia XA1 Plus uitgebracht in ons land. Samen met nog een aantal smartphones werd het toestel aangekondigd tijdens de IFA in Berlijn. De Xperia XA1 Plus is een uitgebreid toestel voor de prijs die je ervoor betaalt.

Sony Xperia XA1 Plus in Nederland

De Sony Xperia XA1 Plus is een smartphone met een 5,5 inch Full-HD display en een kleurrijk jasje. Je kunt kiezen uit blauw, goud of zwart als kleur en aan de zijkant bevindt zich de vingerafdrukscanner. De smartphone werd samen met de Xperia XZ1-serie aangekondigd in Berlijn en de XA1 Plus was de laatste smartphone die uitgebracht zou worden van de drie.

Sony Xperia XA1 Plus

Het toestel heeft aan de achterzijde een 23 megapixel camera met snelle autofocus. Aan de voorzijde is er de 8 megapixel front-camera met een beeldhoek van 23 millimeter. Daarnaast is er een MediaTek Helio P20 octa-core processor, 3GB RAM en 32GB opslagruimte (uitbreidbaar). Er is daarnaast een flinke accucapaciteit aanwezig van 3430 mAh die tevens snel kan worden opgeladen.

Aan boord van de Sony Xperia XA1 Plus is verder Bluetooth, NFC, WiFi, 4G en Android Nougat. De fabrikant heeft al toegezegd dat ook dit toestel de update naar Android 8.0 Oreo zal ontvangen, dus dat is goed nieuws.

Xperia XA1 Plus kopen

De prijs van de XA1 Plus is interessant; namelijk 349 euro. We hebben alle specificaties en actuele prijzen voor je verzameld op de smartphone-pagina. Deze bereik je via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel