Sony Xperia XA1 vanaf nu te koop in Nederland voor €279

Sony heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland. Vanaf nu kun je de Sony Xperia XA1 kopen in ons land. Het toestel werd aangekondigd tijdens het Mobile World Congress en is voorzien van prima specificaties voor een prima prijs.

Sony Xperia XA1 in Nederland

De Sony Xperia XA1 is vanaf nu te koop in Nederland. Het toestel is hiermee het tweede Xperia-toestel dat aangekondigd werd tijdens het MWC en nu in de winkels ligt. De Japanse fabrikant bracht eerder al de Sony Xperia XZs uit in Nederland.

Sony Xperia XA1

Het toestel is uitgerust met een 5,0 inch HD-display. De Sony Xperia XA1 heeft een metalen frame en is voorzien van een 23 megapixel camera. Ook is er een de voorzijde een 8 megapixel front-camera, met flitser. De camera beschikt over hybride autofocus en een maximale ISO-waarde van 6400. Daarnaast draait de Xperia XA1 op Android 7.0 Nougat met de nieuwste Sony Xperia UI-skin.

Onder de behuizing van het toestel ligt een Helio P20 octa-core processor van MediaTek. Ook is er een 2300 mAh accu die snel opgeladen kan worden en de prijs van het toestel ligt op 279 euro. Alles over de Xperia XA1, inclusief de actuele prijzen vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina van het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel