Sony Xperia XZs met toffe slow-motion camera en meer te koop in Nederland

Sony heeft haar nieuwe Xperia-smartphone uitgebracht in Nederland en vanaf vandaag is het toestel verkrijgbaar. We hebben het over de Sony Xperia XZs. De telefoon is voorzien van uitgebreide mogelijkheden zoals de slow-motion camera die beelden vastlegt met 960 frames per seconde. We zetten de details op een rij.

Sony Xperia XZs in Nederland

Zat je met smart te wachten op de Sony Xperia XZs? Dan is het vanaf vandaag mogelijk om het toestel aan te schaffen. De telefoon wordt vanaf nu uitgeleverd naar de webwinkels dus kunnen consumenten hem vanaf nu verwachten. Het toestel valt op door de uitgebreide lijst aan mogelijkheden.

Sony Xperia XZs

Eén van de mogelijkheden is natuurlijk de 19 megapixel camera. Hiermee kun je niet alleen de mooiste foto’s maken, maar ook geweldige video’s. Je kunt namelijk filmpjes schieten met 960 frames per seconde, waardoor je hele gave slow-motion video’s kunt maken. Daarnaast is er nog de 13MP front-camera en is de camera met vele technieken en mogelijkheden uitgerust.

De Sony Xperia XZs heeft verder een Snapdragon 820 quad-core processor met een rekensnelheid van 2.2 GHz. De smartphone heeft verder een 2900 mAh accu, 4GB RAM, een metaal-glazen waterdichte behuizing en een 5,2 inch Full-HD display.

Een compleet overzicht van de specificaties, prijzen en meer vind je op de Sony Xperia XZs pagina via onderstaande button. De telefoon is te koop bij Belsimpel, Mobiel, Bol.com en Coolblue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel