Sony Xperia L1 aangekondigd: betaalbaar, Android Nougat en herkenbaar design

Sony kwam zo’n drie jaar geleden met de Sony Xperia L op de markt. Nu heeft Sony een nieuw toestel uitgebracht in de L-serie; de Sony Xperia L1. De L1 is voorzien van een 5,5 inch scherm, Android 7.0 Nougat en een typisch, herkenbaar Sony-design. Opvallend is de interessante prijs van het budget-toestel.

Sony Xperia L1

Vanmorgen heeft Sony de Sony Xperia L1 aangekondigd. Dit wekt het vermoeden dat Sony met meer smartphones zal komen in de L-serie, die nog niet eerder bestond. De telefoon wordt geplaatst in het mid-end segment en krijgt een gunstig prijskaartje van 199 euro. Voor deze prijs krijg je een vrij uitgebreide smartphone met Android 7.0 Nougat.

Sony Xperia L1

Aan de voorzijde bevindt zich een 5,5 inch HD-display en een 5 megapixel front-camera. Ook is er een 3,5 mm headset-aansluiting aanwezig op het toestel en een USB Type-C aansluiting. Je kunt foto’s maken met de 13 megapixel camera op de Sony Xperia L1, net als video’s in Full-HD resolutie.

De Sony Xperia L1 heeft aan boord een MediaTek 1,45GHz quad-core processor, 2GB RAM en 16GB opslagruimte. Deze ruimte kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Ook is er ondersteuning voor 4G. De vormgeving van het toestel is typisch Sony en volgens de fabrikant combineert de Xperia L1 het gemak van ontwerp en functie. De telefoon komt eind april op de markt voor 199 euro, wat erg interessant is. In Nederland is er de keuze uit de kleuren wit en zwart.

Sony Xperia L1

Alle details over het nieuwe toestel vind je op de Sony Xperia L1 pagina. Deze kun je vinden door op onderstaande button te drukken. Tijdens het Mobile World Congress presenteerde Sony ook al meerdere toestellen zoals de Xperia XA1 (Ultra), Xperia XZs en de Xperia XZ Premium.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel