Sony Xperia Z5-serie: Android 7.0 Nougat vanaf nu beschikbaar in Nederland

Eindelijk wordt de update naar Android 7.0 Nougat in Nederland uitgerold voor de Sony Xperia Z5-serie. Zowel de Z5 als de Z5 Compact en Z5 Premium krijgen de update nu uitgerold. Het gaat om een gefaseerde uitrol van de Nougat-update die verschillende nieuwe functies brengt.

Sony Xperia Z5: Android 7.0 Nougat

Voor de bezitters van de Sony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium hebben we goed nieuws. Voor de drie toestellen is Sony inmiddels begonnen met het verspreiden van de update in Nederland. Dit betekent dat je vanaf nu kunt genieten van de nieuwe features die de nieuwste Android-versie met zich meebrengt.

In februari werd al bekend dat de uitrol van Android 7.0 Nougat hervat zou worden nadat eerder een aantal bugs werden gevonden en de update uitgesteld werd. Nu is dus ook de update in Nederland aangekomen. De update heeft versienummer 32.3.A.0.376-R3D en wordt OTA, dus via het toestel aangeboden.

Xperia Z5 Android 7.0 Nougat

Verbeteringen

Gebruikers melden aan DroidApp dat de smartphone -veel- sneller aanvoelt. Daarnaast lijkt ook de vingerafdrukscanner beter te reageren. De andere vernieuwingen zijn te vinden in de notificaties, die je tevens de mogelijkheid geven direct op een bericht te reageren. Ook kun je nu gebruik maken van de split-screen modus, ofwel multi-window. Onderstaande video werd eerder door Sony naar buiten gebracht die een indruk geeft van de nieuwe functies in Android 7.0 Nougat. Want de update brengt nog veel en veel meer.

Uitrol update

De update wordt zoals gezegd vanaf nu gefaseerd uitgerold. Tevens wordt de update verwacht voor de Xperia Z3+. Weet dat je vanaf nu in ieder geval de update voor je Xperia Z5-toestel kunt verwachten! De Xperia X-serie en X Compact, Xperia X Performance en Xperia XZ kregen eerder de nieuwe update al.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel