Solden Januari 2019

Sony Xperia X en X Compact: update Android 7.0 Nougat in Nederland beschikbaar

De update naar Android 7.0 Nougat wordt in Nederland voor verschillende Sony Xperia-toestellen uitgerold. Nadat eerder voor de Xperia XZ en X Performance de update beschikbaar kwam, is deze nu voor de Xperia X en Xperia X Compact te downloaden.

Nougat voor Xperia X en X Compact

Sony is in Nederland gestart met het uitrollen van Android 7.0 Nougat voor de Sony Xperia X en Sony Xperia X Compact, zo melden lezers aan DroidApp. Begin december begon de Japanse fabrikant met het verspreiden van de update voor de Xperia X Performance en de Xperia XZ.

Sony Xperia X Compact Nougat

Update 34.2.A.0.266

De update heeft als versienummer 34.2.A.0.266 en wordt OTA, dus via het toestel aangeboden. Voor de Xperia X Compact wordt de update als eerst aangeboden aan de versies met KPN-branding. In de komende dagen wordt ook de unbranded versie geüpdatet. Voor de Sony Xperia X is de Nougat update al direct voor de unbranded-modellen beschikbaar.

Nieuwe mogelijkheden

Android 7.0 Nougat brengt verschillende nieuwe functies en verbeteringen. Er zijn vernieuwde notificaties, er zijn nieuwe emoticons, de verschillende Sony-apps (bijvoorbeeld messaging) zijn verbeterd, er is ondersteuning voor Multi-window en er wordt efficiënter met de accu en het dataverbruik omgegaan.

Update downloaden

Zoals gezegd wordt vanaf nu gestart met het uitrollen van de update voor de Sony Xperia X Compact en Sony Xperia X. Binnenkort zal de update ook beschikbaar gesteld worden voor andere Sony-toestellen zoals de Sony Xperia Z5, Z3+ en Z4 Tablet. Later volgen ook de XA en X(A) Ultra.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 281,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 202,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel