Sony Xperia X en X Compact: update Android 7.0 Nougat in Nederland beschikbaar

De update naar Android 7.0 Nougat wordt in Nederland voor verschillende Sony Xperia-toestellen uitgerold. Nadat eerder voor de Xperia XZ en X Performance de update beschikbaar kwam, is deze nu voor de Xperia X en Xperia X Compact te downloaden.

Nougat voor Xperia X en X Compact

Sony is in Nederland gestart met het uitrollen van Android 7.0 Nougat voor de Sony Xperia X en Sony Xperia X Compact, zo melden lezers aan DroidApp. Begin december begon de Japanse fabrikant met het verspreiden van de update voor de Xperia X Performance en de Xperia XZ.

Sony Xperia X Compact Nougat

Update 34.2.A.0.266

De update heeft als versienummer 34.2.A.0.266 en wordt OTA, dus via het toestel aangeboden. Voor de Xperia X Compact wordt de update als eerst aangeboden aan de versies met KPN-branding. In de komende dagen wordt ook de unbranded versie geüpdatet. Voor de Sony Xperia X is de Nougat update al direct voor de unbranded-modellen beschikbaar.

Nieuwe mogelijkheden

Android 7.0 Nougat brengt verschillende nieuwe functies en verbeteringen. Er zijn vernieuwde notificaties, er zijn nieuwe emoticons, de verschillende Sony-apps (bijvoorbeeld messaging) zijn verbeterd, er is ondersteuning voor Multi-window en er wordt efficiënter met de accu en het dataverbruik omgegaan.

Update downloaden

Zoals gezegd wordt vanaf nu gestart met het uitrollen van de update voor de Sony Xperia X Compact en Sony Xperia X. Binnenkort zal de update ook beschikbaar gesteld worden voor andere Sony-toestellen zoals de Sony Xperia Z5, Z3+ en Z4 Tablet. Later volgen ook de XA en X(A) Ultra.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel