Sony Xperia XZ Premium wint award voor ‘Beste nieuwe smartphone tijdens MWC 2017’

Sony kondigde vorige week maandag meerdere nieuwe smartphones aan. Naast de Xperia XZs en Xperia XA1-serie was er ook de Sony Xperia XZ Premium. Die laatste heeft nu een GSMA Award in de wacht gesleept voor beste nieuwkomer op het Mobile World Congress 2017. Ook de Galaxy S7 Edge viel van de week al in de prijzen.

Sony Xperia XZ Premium wint award

Sony heeft een prijs te pakken voor de Sony Xperia XZ Premium. Het toestel heeft de award gekregen voor ‘beste nieuwe smartphone tijdens MWC 2017’. Vorige week maandag vond de persconferentie plaats van Sony en hier werden verschillende nieuwe toestellen aangekondigd, namelijk; de Xperia XZs, Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra en dus de Xperia XZ Premium.

Sony Xperia XZ Premium award 2017

Hiroki Totoki, President en CEO van Sony Mobile laat het volgende weten;

“We voelen ons zeer vereerd door al deze lofbetuigingen – de Xperia XZ Premium heeft erkenning gekregen van zowel operators, media, consumenten als collega’s uit de industrie en dat getuigt van ons streven naar innovatie om geweldige producten en ervaringen te creëren voor consumenten.”

Er werden meerdere awards uitgereikt tijdens het Mobile World Congress. Samsung won de award voor beste smartphone van het jaar 2016 met de Samsung Galaxy S7 Edge. De Xperia XZ Premium is de nieuwe smartphone van Sony die voorzien is van een glazen behuizing en een camera waarmee slow-motion filmpjes met 960 frames per seconde opgenomen kunnen worden. Alles over het toestel vind je via onderstaande button op de Xperia XZ Premium smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel