Wordt dit het nieuwe Sony Xperia design voor 2018? (foto’s)

Een doorgaans goed geïnformeerde Georgische website heeft aan de hand van nieuwe informatie, toffe Sony renders naar buiten gebracht. We zien de vermoedelijke stijl die Sony wil gebruiken voor het ontwerp van de Xperia-toestellen in 2018.

Sony Xperia in 2018: is dit het design?

Het nieuwe jaar belooft erg interessant te worden. Al is het alleen maar vanwege de grootse plannen die Sony heeft met het design van de toestellen. De Xperia-toestellen zien er doorgaans vaak hetzelfde uit en met dikkere schermranden dan bij de concurrenten. Dit moet volgens een directeur van Sony in het komende jaar gaan veranderen, en nu krijgen we een eerste beeld.

Sony Xperia 2018 design render

Aan de hand van de bij hen bekende informatie vanuit Sony heeft een Georgische website renders gepubliceerd. Hierin zien we twee designs van mogelijke Sony Xperia-toestellen, waarbij we een mid-end en high-end toestel zien. We zien bij het mid-end toestel de vingerafdrukscanner aan de achterzijde, omdat we hem bij het high-end model niet zien, is de kans aanwezig dat deze onder het scherm zit. Ook zien we de dual-camera waar Sony aan lijkt te beginnen. Ook zijn de schermranden overduidelijk minder dan eerder het geval was bij Sony.

Sony Xperia 2018 design render

Het is niet helemaal duidelijk of de renders inderdaad het nieuwe design van de Sony Xperia laat zien. Wel wist de bron in het verleden vroegtijdig juiste informatie te delen over Sony nieuws. We zijn erg benieuwd naar wat Sony van plan is. De verwachtingen zijn hooggespannen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel