Sony Xperia M5 en M4 Aqua krijgen Android 6.0.1 Marshmallow update

Het duurde even, maar eindelijk is de Android 6.0.1 Marshmallow update er voor de Sony Xperia M4 Aqua en Sony Xperia M5. De fabrikant is vandaag begonnen met het uitrollen en verspreiden van de nieuwste update voor de twee toestellen. Met de update naar Marshmallow krijgen de mid-end smartphones verschillende nieuwe functies.

Xperia M4 Aqua/M5: Marshmallow update

De update naar Android 6.0.1 Marshmallow staat klaar voor twee Sony-smartphones. Zowel voor de Sony Xperia M4 Aqua als voor de M5 staat de update naar de meest recente Android-versie die publiekelijk beschikbaar is klaar. Enkele maanden geleden rolde de Japanse fabrikant de update al uit voor verschillende andere toestellen, zoals de Xperia Z3-serie.

Sony Xperia M4 Aqua

Met Marshmallow krijgen zowel de Xperia M4 Aqua als de M5 extra functies. Je kan nu de privacy-instellingen beheren per applicatie. Daarnaast is er een compleet vernieuwde camera-interface met een gemakkelijkere navigatie. Hierdoor wissel je snel tussen modus en kan je instellingen aanpassen met simpele gebaren. Tevens is er Xperia Messaging waarin je stickers kunt vinden en kan je nog sneller content delen middels Direct Share. Ook is het energieverbruik verbeterd dankzij Doze.

Sony rolt de update gefaseerd uit. Het kan hierdoor eventjes duren voordat de update ook voor jouw toestel beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel