Sony: zo gaat Marshmallow eruit zien op je Xperia

Sony is begonnen met het uitrollen van de concept-update van Android 6.0 Marshmallow voor de Sony Xperia Z3-serie. Ondanks dat deze update nog niet beschikbaar zal komen voor de consumenten-versies van de Sony Xperia Z3, krijgen we wel een eerste indruk van Marshmallow op de Xperia-smartphone.

Sony: Marshmallow

Sony heeft aangekondigd vandaag te beginnen met het uitrollen van de concept-update van Android 6.0 Marshmallow voor de Sony Xperia Z3 en Sony Xperia Z3 Compact. Het gaat zoals gezegd om de concept-update waardoor de update alleen beschikbaar komt voor de opgegeven testers uit verschillende landen. Helaas vallen Nederland en België niet onder de landen waar je je kon opgeven als tester.

Sony heeft hierbij ook een voorproefje gegeven van hoe de nieuwe skin eruit zal komen te zien. Wat opvalt is dat de interface een stuk minimalistischer lijkt te zijn en er ook minder bloatware (voorgeïnstalleerde apps) aanwezig is. Wel kan het nog zijn dat dit nog veranderd, als de update naar Marshmallow uitgerold wordt voor de Sony Xperia-toestellen. Onlangs maakte Sony bekend welke toestellen de update naar Android 6.0 Marshmallow zullen ontvangen.

Bekijk ookAndroid 6.0 Marshmallow: deze toestellen krijgen de update

via Sony

Lees ook

Reageer op dit artikel