Sony geeft 14 Xperia-toestellen Android 6.0 Marshmallow update

Sony heeft de update-plannen naar buiten gebracht voor de Xperia-toestellen. Het gaat hierbij om een overzicht met de toestellen die de update naar Android 6.0 Marshmallow zullen ontvangen. Eerder maakte Motorola en HTC al de update-plannen bekend. Sony zal veertien smartphones updaten naar de nieuwste versie van Android.

Sony Xperia: Android 6.0 Marshmallow

Vanaf deze week is de uitrol van de Android 6.0 Marshmallow update officieel begonnen. Google is gisteren begonnen met het updaten van haar Nexus-apparaten waarna de rest van de fabrikanten ook zullen volgen. LG zou bezig zijn met de update voor een aantal smartphones. Motorola heeft de update-plannen van het weekend naar buiten gebracht en HTC wist vorige week te melden welke toestellen de update zullen krijgen. Nu is dus ook de beurt aan Sony. We hebben de toestellen die de Marshmallow-update zullen krijgen op een rij gezet.

Sony Xperia C5 Ultra

Sony geeft aan dat nog niet bekend is wanneer de updates uitgerold zullen gaan worden. Wel is bekend dat de oudere Sony Xperia Z en Z1 niet van Marshmallow voorzien zullen worden. Wanneer er meer bekend is over de updates, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk ook: Android 6.0 Marshmallow: deze toestellen krijgen de update

Bron: Sony

Lees ook

Reageer op dit artikel