Sony Xperia C4: forse, krachtige selfie-phone aangekondigd

Sony heeft vandaag de Sony Xperia C4 aangekondigd. De grote maar krachtige smartphone richt zich helemaal op het maken van selfies, daarvoor heeft het toestel van alles in huis.

Sony Xperia C4

Sony heeft vandaag de Sony Xperia C4 aangekondigd. Met deze nieuwe smartphone wil Sony de gebruiker alles bieden om een goede selfie te maken. Het toestel is daarnaast niet alleen voor het maken van selfies interessant.

Sony Xperia C4

De Sony Xperia C4 beschikt over een 5,5 inch Full-HD IPS display met een resolutie van 1920×1080 pixels. Daarbij is het toestel vrij fors met een formaat van 150,3 x 77,4 x 7,9 millimeter. Het toestel wordt aangedreven door een krachtige MediaTek octa-core processor met een rekenkracht van 1.7GHz. Daarbij draait het toestel op Android 5.0 Lollipop.

Terug naar de selfies, hetgeen wat het toestel zo bijzonder maakt. Aan de voorzijde bevindt zich een 5 megapixel camera, met Exmor R technologie en zelfs een LED-flitser. Aan de achterzijde is een 13 megapixel camera geplaatst welke ook foto’s kan vastleggen in HDR.

Sony Xperia C4

Het 16GB interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Je kan overigens wel even doorgaan met het maken van selfies. Want het toestel is voorzien van een 2640 mAh accu.

Het toestel zal vanaf medio juni uitgebracht worden in Nederland. De adviesprijs van het toestel bedraagt 349 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel