‘Deze HTC-toestellen krijgen Android 6.0 Marshmallow met Sense 7’

Een bron die dichtbij HTC staat heeft een lijst gepubliceerd met de modellen die een update zullen krijgen naar Android 6.0 Marshmallow. Daarbij zullen de toestellen ook HTC Sense 7 krijgen.

HTC: Android 6.0 Marshmallow

HTC gaat volgens de laatste berichten een reeks toestellen sowieso van Android 6.0 Marshmallow voorzien, inclusief HTC Sense 7. Het bericht met de toestellen die de update zullen krijgen is afkomstig van LlabTooFeR, die dicht bij HTC zijn bronnen heeft. Hij benadrukt dat door een gebrek aan intern geheugen nog van de lijst afgeweken kan worden. Welke toestellen dan afvallen is niet zeker, maar de bron noemde zelf als voorbeeld al de HTC Desire 816.

HTC One M8

Eerder schreven we al over dat de HTC One M8 de HTC Sense 7 update later zou krijgen dan in eerste instantie de planning was. We hebben de toestellen die volgens de bron Android 6.0 Marshmallow met HTC Sense 7 zullen ontvangen, op een rij gezet.

Verder worden ook de volgende toestellen genoemd; HTC One M8 Eye, One E8, One ME, One E9, One E9+, Butterfly 2 en Butterfly 3.

HTC One M7

Helaas is er geen datum bekend over wanneer we de update kunnen verwachten. De HTC One M7 zal niet de update naar Android 6.0 Marshmallow krijgen. De update naar Lollipop was voor dit toestel de laatste grote update.

Via LlabTooFeR

Lees ook

Reageer op dit artikel