HTC One M8: update Sense 7 uitgesteld tot release Android M

De HTC One M8 zal pas met de komst van Android M de nieuwste versie van HTC Sense (Sense 7) krijgen. Het is het tweede teleurstellende bericht voor de bezitters van de HTC One M8. Vorige week werd bekend dat een andere grote update voor de One M8 al flinke vertraging heeft opgelopen.

Sense 7

HTC zal pas met de uitrol van de update naar Android M de nieuwste versie van HTC Sense op de HTC One M8 gaan zetten. De HTC One M8 zou in eerste instantie HTC Sense 7 deze zomer krijgen, samen met de update naar Android 5.1 Lollipop. Vorige week werd bekend dat de update naar Android 5.1 Lollipop niet meer van de zomer, maar op zijn vroegst pas in de herfst naar de HTC One M8 uitgerold zal worden.

HTC One M8

Mo Versi, verantwoordelijk voor Product Management bij HTC, heeft nu gemeld dat Sense 7 bij de uitrol van Android M pas toegepast zal gaan worden op de HTC One M8. Wanneer we Android M precies kunnen verwachten, is niet helemaal bekend. Vermoedelijk zullen de fabrikanten later dit jaar de toestel-versies voor Android M krijgen van Google, waarna de fabrikanten aan de slag kunnen met het optimaliseren van de update. De update naar Lollipop verscheen in januari dit jaar voor de One M8. Het is goed mogelijk dat ook dan pas de HTC One M8 Sense 7 krijgt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel