HTC One M8: Android 5.1 en Sense 7 komt in augustus

In de zomer staat een nieuwe uitgebreide update te wachten voor de bezitters van de HTC One M8. HTC heeft bevestigd dat in augustus de HTC One M8 voorzien zal worden van de update naar Android 5.1 Lollipop inclusief HTC Sense 7.

HTC One M8: Android 5.1 Lollipop

HTC heeft bekend gemaakt dat het in augustus een grote update uit zal brengen voor de HTC One M8. Het gaat om de update naar Android 5.1 Lollipop en de nieuwe saus van HTC: Sense 7. Momenteel draait de opvolger van de M8, de HTC One M9, al op de nieuwe saus van HTC Sense.

HTC One M8

HTC Sense 7

De HTC One M8 is op dit moment voorzien van Android 5.0.1 Lollipop in combinatie met HTC Sense 6. De update naar een hogere Android-versie brengt niet veel wijzigingen met zich mee, maar zal voornamelijk verbeteringen doorvoeren in de stabiliteit van de smartphone.

Onlangs bracht HTC een grote update uit voor HTC Sense, waarbij HTC Thema’s werd toegevoegd. Hiermee kregen gebruikers van de One M8 al een groot deel van de functies uit HTC Sense 7 tot hun beschikking.

Op Twitter heeft HTC UK nu bevestigd dat de update naar Android 5.1 met HTC Sense 7 in augustus uitgerold zal gaan worden naar de HTC One M8. Wanneer de update beschikbaar is, lees je dit uiteraard op DroidApp.

Bekijk ook:

via AndroidHeadlines

Lees ook

Reageer op dit artikel