HTC Sense Home: gepersonaliseerde thema’s voor One M8 [update: ook voor One M7]

HTC heeft vandaag een interessante update uitgebracht van HTC BlinkFeed. HTC Sense Home is de nieuwe naam en brengt tevens de mogelijkheid om eigen thema’s te maken naar de HTC One M8.

HTC Sense Home

HTC heeft zojuist een grote update uitgebracht voor de BlinkFeed-app in de Play Store. De nieuwe versie van BlinkFeed geeft de applicatie direct een nieuwe naam: HTC Sense Home. HTC Sense Home zorgt ervoor dat je nu ook thema’s kunt instellen op de HTC One M8. Het is nu mogelijk om eigen thema’s te maken vanuit de applicatie en te gebruiken.

HTC Sense Home

Thema’s

Wanneer je een eigen thema maakt kan je daarbij het kleurenpalette kiezen en ook de vormgeving van de icoontjes. Vervolgens kan je het thema opslaan en direct instellen. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Je kan voor thema’s ook terecht op de website van HTC Themes.

HTC Sense

HTC Thema’s werden geïntroduceerd samen met de HTC One M9 en Sense 7. Toch kan je onder HTC Sense 6 met de HTC One M8 al gebruik maken van alle leuke mogelijkheden die de thema’s te bieden hebben. Je kan naast het maken van een eigen thema ook kiezen om een thema te kiezen die in de app te vinden is.

HTC Sense Home

HTC Sense Home brengt ook de vernieuwde, slimme widget met zich mee. Deze past zich aan aan de locatie waar je je op dat moment bevindt. Zo krijg je een overzicht met applicaties die ideaal zijn als je op je werkplek bent en krijg je een ander overzicht wanneer je je thuis bevindt.

HTC Sense Home

HTC Sense Home is via onderstaande button te downloaden uit de Play Store.

Update 18:28: Lezer Ignace heeft aan DroidApp laten weten dat hij zojuist ook de update binnenkreeg op de HTC One M7. Je kan dus ook op de HTC One M7 voortaan thema’s personaliseren en instellen! Daarbij is de update ook beschikbaar voor de HTC One Mini 2.

HTC Sense Home
HTC Sense Home
Ontwikkelaar: HTC Corporation
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel