Sony rolt beveiligingsupdate juni 2018 uit voor hoop toestellen (XZ2, XZ1 en meer)

Sony is er doorgaans goed op tijd bij met het uitbrengen van updates voor haar toestellen. Nu ook met de begin deze maand uitgebrachte beveiligingsupdate van juni. Deze is nu beschikbaar voor een hoop Sony-toestellen.

Beveiligingsupdate juni 2018 voor Sony

Verschillende smartphones van Sony worden vanaf nu voorzien van een update. Het gaat om beveiligingsupdate juni 2018, de meest recente security-patch die begin deze maand door Google werd vrijgegeven. De uitrol is gestart voor een groot aantal Sony-toestellen.

Sony Xperia XZ2 Compact scherm

De update wordt vanaf nu uitgerold voor de Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact en Xperia XZ Premium. Daarbij worden ook de Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact bijgewerkt. De toestellen waarvoor de update inmiddels beschikbaar is, vind je hieronder.

  • Xperia XZ2 (Compact)
  • Xperia XZ1 (Compact)
  • Xperia XZ, XZs
  • Xperia XZ Premium
  • Xperia XA1, XA1 Ultra, XA1 Plus
  • Xperia XA2

Het kan zijn dat de update nog voor meer toestellen beschikbaar komt. Uiteraard zullen we dit overzicht dan bijwerken.

Omdat het gaat om een gefaseerde uitrol, kan het even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Je krijgt een melding op je telefoon als de update gedownload kan worden. Wanneer je handmatig wilt controleren of de nieuwe patch beschikbaar is, ga dan naar instellingen > software-update.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel