‘Sony komt met XZ2-opvolger Xperia XZ3 tijdens IFA; specs opgedoken’

Sony zou vaart maken met het uitbrengen van een nieuwe smartphone. Volgens de laatste berichten zou Sony de Xperia XZ2 verder willen verbeteren en komt daarom nog dit jaar met de Xperia XZ3. De mogelijke specificaties zijn al uitgelekt.

Xperia XZ3 tijdens IFA?

Op 31 augustus start de IFA in Berlijn. Verschillende fabrikanten zullen hier hun nieuwe producten tonen. Traditioneel gezien zal ook Sony hier nieuwe dingen presenteren. Wat precies, is nog niet helemaal duidelijk maar het lijkt erop dat de Xperia XZ2 opgevolgd gaat worden door de Xperia XZ3 dit jaar, en dat is wel heel snel als de berichten kloppen. Eerder kwam de fabrikant nog met de aankondiging van de Xperia XZ2 Premium.

Volgens de Japanse bron komt Sony met een verbeterde versie van de XZ2 onder de naam Xperia XZ3. De smartphone zou volgens de fabrikant nog verder verbeterd kunnen worden. In onze Sony Xperia XZ2 review waren we erg enthousiast over dit ondergewaardeerde toestel. Wel was er zeker ruimte voor verbetering, waaronder de plaatsing van de vingerafdrukscanner was heel erg wennen omdat deze erg naar beneden is geplaatst. Of dat met de XZ3 is verholpen is niet bekend.

Sony Xperia XZ3 specs leak

Bekend is wel dat de Xperia XZ3 over een dual-camera zal beschikken. De smartphone van Sony krijgt een Snapdragon 845 processor met 6GB RAM en 64/128GB opslagruimte dat uit te breiden is met een geheugenkaart. Tevens is er een 3240 mAh accu en 5,7 inch Full-HD+ beeldscherm en dual-sim ondersteuning. Uiteraard is er ook 4G, NFC, WiFi, IP68-certificering en USB Type-C aansluiting.

We houden de berichten voor je in de gaten. Uiteraard kan het om een ander model zijn uit de XZ2 familie. Vooralsnog heb je met de XZ2 geen verouderd toestel, omdat Sony erg trouw blijft houden aan het met grote regelmaat uitbrengen  van updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel