Sony Xperia 10 en Xperia 10 Plus nu te koop in Nederland

Sony kondigde maandag haar nieuwe Xperia 10 en 10 Plus aan. Beide smartphones, met een 21:9 beeldscherm, zijn vanaf nu te koop in Nederland. Voor een nette prijs heb je toestellen met goede specificaties. We zetten de details op een rij.

Sony Xperia 10 kopen in Nederland

Tijdens het Mobile World Congress heeft Sony vier smartphones aangekondigd; dit waren de Xperia 10 en 10 Plus, Xperia L3 en het nieuwe high-end toestel; de Xperia 1. De eerste twee genoemde smartphones zijn vanaf nu in Nederland te verkrijgen, waarbij je er tijdelijk gratis een 64GB geheugenkaart bij krijgt.

Sony Xperia 10

Alle twee de toestellen hebben een mooi design met een Full-HD+ beeldscherm met een beeldverhouding van 21:9. Dit betekent dat het ideaal is voor het bekijken van een video of om mee te gamen. De vingerafdrukscanner zit aan de zijkant van de smartphone.

De Sony Xperia 10 heeft een 6,0 inch scherm met Snapdragon 630 processor en 2870 mAh accu. De Sony Xperia 10 Plus heeft een 6,5 inch beeldscherm met een Snapdragon 636 octa-core processor en een 3000 mAh accu. Daarnaast heeft de ’10’ een 13MP + 5MP dual-camera, terwijl de Plus een 12+8MP dual-camera heeft met 2x optische zoom. Natuurlijk zijn alle twee de toestellen voorzien van Android 9 Pie.

Sony Xperia 10 Plus

Voor de Sony Xperia 10 betaal je een bedrag van 349 euro. Ga je voor de Xperia 10 Plus, dan moet je een bedrag van 429 euro op tafel leggen. Zoals gezegd zijn de smartphones vanaf nu verkrijgbaar. Dat zei Sony tijdens de persconferentie deze week ook, maar toen moesten ze nog uitgeleverd worden naar de winkels. Daar is Sony inmiddels druk mee bezig.

Kopen

Je kunt de Xperia 10 bestellen bij:

Ga je voor de Xperia 10 Plus, dan kun je die bestellen bij:

Alle details vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s van de twee devices.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel