Sony Xperia XZ onderworpen aan kras- buig- en duurzaamheidstest

We willen het liefst zo lang mogelijk genieten van onze nieuwe smartphone. Toch kan het zomaar gebeuren dat je hem per ongeluk in je zak met sleutels doet. Hoe goed is de Sony Xperia XZ bestand tegen onheil van buitenaf? Dat is te zien in een nieuwe video met de Xperia XZ duurzaamheidstest.

Sony Xperia XZ in duurzaamheidstest

Het vlaggenschip van Sony is op dit moment de Sony Xperia XZ. Het toestel beviel ons al erg goed, zo kon je lezen in de Sony Xperia XZ review. De bekende ‘YouTuber’ Jerry heeft de Sony Xperia XZ onderworpen aan een duurzaamheidstest. In deze video kan je zien hoe het toestel de verschillende testen doorstaat. Hierbij wordt de krasgevoeligheid van het display bekeken, gekeken hoe het toestel reageert op een vlam en hoe snel het zich laat buigen.

Te zien is dat het toestel zich er aardig doorheen lijkt te slaan. Wel is het opvallend dat de metalen behuizing slechts schijn is, en van plastic blijkt te zijn. Hoewel het toestel er niet mooier van wordt, blijft het scherm en dus de smartphone functioneren. De Sony Xperia XZ is een smartphone met een 5,2 inch Full-HD display, een Snapdragon 820 processor en een 23 megapixel camera die vol mogelijkheden zit. Alles over het toestel vind je op de Xperia XZ pagina, die je kunt bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel