Sony Xperia XZ bereikt Nederland: vlaggenschip vol mogelijkheden nu te koop

Het nieuwe vlaggenschip van Sony, de Sony Xperia XZ is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Het toestel werd tijdens de IFA in Berlijn aangekondigd. De Sony Xperia XZ is voorzien van een glazen behuizing en uitgebreide mogelijkheden.

Sony Xperia XZ in Nederland

Een stijlvolle smartphone met een glazen design, dat is de Sony Xperia XZ. Het toestel werd tijdens de IFA aangekondigd, samen met de Sony Xperia X Compact. Vanaf vandaag is de Sony Xperia XZ verkrijgbaar in Nederland. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, maar de specificaties blijven uiteraard hetzelfde. Die zetten we voor je op een rij.

Sony Xperia XZ

De mogelijkheden

Er is een 5,2 inch Full-HD display. Door de toepassing van 2.5D geeft dit het beeldscherm een strak uiterlijk. Niet alleen het scherm is van glas, ook de rest van de behuizing bestaat uit glas. De Sony Xperia XZ heeft een 23 megapixel camera met laser-autofocus, een dubbele LED-flitser en nog veel meer mogelijkheden. Ook is er een 13 megapixel front-camera.

Dankzij de IP68-certificering is de telefoon van Sony stof- en waterresistent. De power-button aan de zijkant fungeert tevens als vingerafdrukscanner. Verder is er een Snapdragon 820 processor, 3GB RAM en 32GB interne opslag. Je kunt het uitbreiden met een geheugenkaart. Ook is er een 2900 mAh accu, Android 6.0 Marshmallow en een update naar Nougat in het vooruitzicht voor volgende maand.

Sony Xperia XZ

Informatie en kopen

Vanaf vandaag is de Sony Xperia XZ verkrijgbaar met een adviesprijs van 699 euro. Je kunt hem uit voorraad aanschaffen bij Mobiel en Belsimpel. Via onderstaande button vind je op de Xperia XZ-pagina alle prijzen, specificaties en abonnementen voor de Sony Xperia XZ.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel