Sony Xperia X Compact vanaf nu te koop in Nederland: de details

Vanaf nu is de Sony Xperia X Compact te koop in Nederland. De smartphone werd begin deze maand door de fabrikant aangekondigd. Wat opvalt is dat de Xperia X Compact erg compact is met het 4,6 inch display, maar toch alle functies biedt die je nodig hebt. We zetten de details voor je op een rij.

Sony Xperia X Compact

Eerder deze maand lanceerde Sony op de IFA in Berlijn twee nieuwe toestellen; de Sony Xperia XZ en de Sony Xperia X Compact. Die laatste ligt vanaf nu in de Nederlandse winkels. Hiermee heb je een high-end smartphone in broekzakformaat. Er is een 4,6 inch HD-display, een vingerafdrukscanner aan de zijkant en een Snapdragon 650 hexa-core processor. Ook is er ook nog eens 3GB RAM-geheugen en 32GB (uitbreidbaar) intern geheugen.

Sony Xperia X Compact

Sony heeft de Xperia X Compact voorzien van een 23 megapixel camera vol slimme functies zodat je de mooiste foto’s kan maken. Selfies schiet je met de 5 megapixel front-camera. Er is ondersteuning voor 4G en ook NFC is op het toestel aanwezig. De 2700 mAh accu kan je via de USB Type-C poort opladen en er is ondersteuning voor Quick Charge zodat het opladen sneller verloopt. Op de Xperia X Compact vinden we Android 6.0.1 Marshmallow met Xperia UI interface. De update naar Android 7.0 Nougat kunnen we ook verwachten voor de compacte smartphone.

Sony Xperia X Compact kopen

De Sony Xperia X Compact is vanaf vandaag te koop in Nederland. De losse toestelprijs bedraagt 449 euro en kan je aanschaffen bij Coolblue, Belsimpel, Bol.com en Mobiel. Voor een compleet overzicht van abonnementen, specificaties en actuele prijzen, raadpleeg de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel