Sony Xperia XZ pre-order geopend: krijg gratis luxe headset

Op de eerste dag van september kondigde Sony de nieuwe Xperia XZ aan, het nieuwe vlaggenschip. De Sony Xperia XZ is een uitgebreide smartphone vol mogelijkheden. Vanaf nu is het mogelijk om het toestel te pre-orderen. Wanneer je dit bij één van de deelnemende verkopers doet, krijg je een gratis luxe hoofdtelefoon.

Sony Xperia XZ pre-order

Sony kondigde tijdens de IFA twee nieuwe smartphones aan. Naast de Xperia XZ was er ook nog de Xperia X Compact. De Sony Xperia XZ is het nieuwe high-end toestel van Sony en is voorzien van uitgebreide mogelijkheden. Denk aan de 23 megapixel camera met verschillende interessante functies. Ook is er een 13 megapixel front-camera en is de behuizing stof- en water-resistent dankzij de IP68-certificering.

Sony Xperia XZ

Er is een 5,2 inch Full-HD display, een Snapdragon 820, 3GB RAM en een 2900 mAh accu met ondersteuning voor Quick Charge. Aan de zijkant bevindt zich de vingerafdrukscanner. De Sony Xperia XZ draait vanuit de doos op Android 6.0 Marshmallow en zal uiteraard op termijn ook de update naar Android 7.0 Nougat krijgen.

We zullen de Sony Xperia XZ vanaf oktober in de winkels zien liggen. Vanaf dit moment is de pre-order geopend en krijg je tijdelijk bij bestelling voor 9 oktober 2016 een gratis Extra Bass Sony headset XB950BT cadeau ter waarde van 199 euro. Deze verbind je razendsnel met je smartphone en zit vol mogelijkheden voor de beste geluidsbeleving.

Sony Xperia XZ pre-order

Sony Xperia XZ pre-order

De Sony Xperia XZ pre-order actie met de gratis hoofdtelefoon, is geldig via deze links bij de volgende winkels; KPN, T-Mobile en Tele2. Overigens krijg je er bij T-Mobile een extra UEFA Champions League pakket bij, en bij Tele2 12 films. Ook is het toestel bij Coolblue en Mobiel beschikbaar voor pre-order.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel