Sony brengt Xperia XZ2 Premium officieel uit in Nederland; pre-order gestart

Sony heeft bekend gemaakt dat het de Sony Xperia XZ2 Premium, die eerder voor Amerika al werd gepresenteerd, ook in Nederland uitbrengt. De smartphone is van alle gemakken voorzien en is uitgerust met een 5,8 inch 4K HDR beeldscherm.

Sony Xperia XZ2 Premium naar Nederland

Het Japanse Sony heeft bekend gemaakt dat de Sony Xperia XZ2 Premium officieel uitgebracht wordt in ons land. Het toestel is voorzien van een 5,8 inch 4K HDR beeldscherm, daardoor moeten beelden nog beter tot hun recht komen. Daarbij is de Xperia XZ2 Premium voorzien van een 19MP + 12MP dual-camera en een 13 megapixel front-camera. Ook kan er in 4K HDR gefilmd worden, maar ook gewoon in Full-HD of in slow-motion.

Aan boord van de Xperia XZ2 Premium is een Snapdragon 845 processor, aangevuld met 6GB RAM en 64GB opslagruimte. De accu heeft een capaciteit 3540 mAh accu en deze kan ook draadloos opgeladen worden. Ook is de smartphone van Sony stof- en waterdicht dankzij IP65/IP68 certificering.

Sony Xperia XZ2 Premium

De Xperia XZ2 Premium kan gezien worden als een verbeterde versie van de Xperia XZ2. Dit is een verrassend goed presterend toestel, die we eerder bespraken in de Sony Xperia XZ2 review. De Premium zal vanaf vandaag tot en met 5 augustus beschikbaar zijn voor pre-order. Echter geeft Sony aan dat de smartphone alleen bij T-Mobile leverbaar zal zijn. De prijs van het toestel komt uit op 899 euro. Je kunt kiezen uit de kleuren Chrome Black en Chrome Silver. Er is ondersteuning voor dual-sim en bij een pre-order krijg je een gratis WH-1000XM2 headphone.

Alle specificaties en mogelijkheden vind je via onderstaande button op de toestelpagina van de Sony Xperia XZ2 Premium.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel