Sony Xperia XZ3 lekt uit op renders: dit is het nieuwe toestel

Sony komt met een nieuwe smartphone binnenkort, zo wordt duidelijk. De smartphonefabrikant zal tijdens de IFA de Sony Xperia XZ3 aankondigen, het nieuwe vlaggenschip met verbeteringen ten opzichte van de XZ2. Wat heeft de nieuwe XZ3 te bieden?

Sony Xperia XZ3 render gelekt

De Sony Xperia XZ3 is een toestel waar we de afgelopen tijd al aardig wat over gehoord hebben. De Japanse fabrikant zal vermoedelijk op 30 augustus de telefoon aankondigen, rond de IFA in Berlijn.

Het toestel krijgt opvallend genoeg geen dual-camera, iets wat we wel zagen bij de Xperia XZ2 Premium. Wel zou de enkele camera van het toestel een 48 megapixel sensor betreffen. Een stukje onder de camera zit de vingerafdrukscanner; een stuk lager dan bij de meeste smartphones. In onze Xperia XZ2 review schreven we al dat dit erg wennen was.

Sony Xperia XZ3 render

Volgens eerdere berichten zou de Sony Xperia XZ3 voorzien zijn van een Snapdragon 845 processor, 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Het toestel zou een 5,7 inch Full-HD+ beeldscherm krijgen met 18:9 beeldverhouding en een 3060 mAh accu. Ook de Xperia XZ3 krijgt een licht afgeronde behuizing waardoor hij beter in de hand moet liggen.

Alle details over de nieuwe Sony Xperia XZ3 zullen we naar verwachting op 30 augustus te weten komen. Uiteraard houdt DroidApp je op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel