Spotify maakt populairste hits 2017 bekend; dit zijn jouw favorieten

Spotify geeft ieder jaar een overzicht van de meest populaire hits van het afgelopen jaar. In 2017 ging Ed Sheeran er met de winst vandoor. Daarnaast kan je in een paar stappen ook zien welke hits jij het meest beluisterd en ontdekt hebt in 2017.

Spotify in 2017

Ieder jaar krijgen we in december weer nieuwe lijstjes voorgeschoteld met de beste, populairste of interessantste dingen. Muziekdienst Spotify heeft ook een lijstje naar buiten gebracht. In 2017 was Ed Sheeran de artiest die het meest gestreamd werd. Het nummer Shape of You stond zowel in Nederland als wereldwijd op nummer één. Hiphop groeide flink in het afgelopen jaar, waarbij in Nederland Lil Kleine op nummer twee staat van meest beluisterde artiest, gevolgd door Boef en Ronnie Flex.

Spotify wrapped 2017

Naar schatting luisteren een kleine 6 miljoen mensen in Nederland naar hun muziek via Spotify. Behoor jij tot dit aantal, dan ben je misschien wel benieuwd welke muziek jij het meest hebt beluisterd en hebt ontdekt in het afgelopen jaar.

Je kunt via 2017 Wrapped zien welke muziek jij grijs gedraaid hebt in 2017 en welke nieuwe genres je hebt ontdekt. Je kunt hiervoor inloggen met je Spotify account, dat is overigens geen probleem; want de tool is ook van Spotify zelf. Benieuwd? Dan kun je hier je eigen hitlijst van 2017 raadplegen. Je kunt de lijst (met 100 tracks) vervolgens als afspeellijst openen in Spotify.

Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel