Spotify test geheel nieuwe interface voor Android-app (screenshots)

Muziekdienst Spotify test bij verschillende gebruikers enkele wijzigingen in de interface van de Android-app. Het design van de muziek-app zou er binnenkort weleens anders uit gaan zien met de server-side update die verspreid wordt.

Nieuwe interface voor Spotify app

Spotify is een erg geliefde app om muziek mee te luisteren. Het aanbod van tracks, artiesten, afspeellijsten en albums is enorm. Bij sommige app-gebruikers is er nu een nieuwe interface verschenen van de applicatie. In plaats van vijf opties in de navigatiebalk is dit aantal teruggeschroefd naar drie; Home, Bibliotheek en Zoeken.

Het zoekvenster is het meest ingrijpend veranderd. We zien hier verschillende opties; zoals het vinden van muziek die past bij een genre of stemming (mood). Tevens worden afspeellijsten overzichtelijker getoond en minder druk. Ook het afspeelvenster is aangepast en oogt frisser en rustiger. We kunnen concluderen dat de app een stuk prettiger is te gebruiken, voorzien is van grotere elementen en minder knoppen.

Er is geen manier om de update te forceren en zo dus sneller te krijgen. De update wordt via een server-side update geactiveerd. Er zit dus even niks anders op dan afwachten.

Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel