Amazon Music Unlimited in Nederland en België: concurrentie voor Spotify

Spotify en Google Play Music hebben er een nieuwe concurrent bij. Amazon heeft haar muziekdienst Amazon Music Unlimited beschikbaar gesteld in Nederland en België. Met de streamingdienst van Amazon kun je kiezen uit meer dan 40 miljoen tracks.

Amazon Music Unlimited

Amazon heeft haar muziekdienst Music Unlimited uitgebracht in 28 nieuwe landen, waaronder ook Nederland en België. De dienst bestaat nu al enige tijd en was eerder al in onder andere de Verenigde Staten, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en Japan beschikbaar. Nu dus ook in ons land, bij onze zuiderburen, Luxemburg en veel andere Europese landen.

Met Amazon Music Unlimited kun je voor een vast bedrag per maand kiezen uit meer dan 40 miljoen nummers, streaming zonder beperking en reclame en persoonlijke afspeellijsten. Daarnaast zijn ook de stations beschikbaar die passende muziek verzamelt, net als wereldwijde afspeellijsten.

Amazon Music app

Amazon Music Unlimited biedt verschillende abonnementen aan. Ben je in het bezit van een Amazon Echo met Alexa, dan kost je dit 3,99 euro per maand. Wil je op alle apparaten gebruik maken van de muziekdienst, dan betaal je 9,99 euro per maand, de eerste maand is gratis uit te proberen. Ook is er een familie-plan waarmee je in totaal met zes mensen gebruik kunt maken van de dienst. Deze vorm kost 14,99 euro per maand.

De muziekdienst kun je gebruiken via de webversie, iOS app, Android-app of desktop-app voor Mac en Windows. Ook is er support voor Fire tablets, Fire TV en kan het overweg met Apple CarPlay en Android Auto. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je je aanmelden op de website.

Amazon Music: Discover Songs
Amazon Music: Discover Songs
Ontwikkelaar: Amazon Mobile LLC
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel