Amazon Prime nu ook voor Nederland en België; ook via iDeal betalen

Nederland en België krijgen weer aandacht van Amazon. De grote internetwinkel heeft uitbreiding aangekondigd van de Prime-dienst voor ons land en de zuiderburen. Vanaf vandaag kun je je voor Prime registreren en krijg je verschillende extra’s. Ook kunnen we vanaf nu bij Amazon via iDeal betalen.

Amazon Prime in Nederland

Amazon Prime is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland, België en Luxemburg. Met Prime worden producten binnen een dag verzonden en hiervoor betaal je een relatief laag bedrag per maand. Hoewel wordt beweerd dat het zonder kosten de volgende dag dus wordt geleverd, betaal je dus wel dit bedrag. Klanten die kiezen voor Amazon Prime krijgen ook toegang tot gelijknamige videodienst Prime Video, gratis onbeperkte online foto-opslagruimte, Twitch Prime en krijg je als één van de eerste toegang tot de Lightning Deals aanbiedingen.

Tot eind maart 2018 wordt een introductieprijs gehanteerd van 3,99 euro per maand, daarna betalen nieuwe klanten 5,99 euro per maand. Mocht je interesse hebben in Amazon Prime als inwoner van de Benelux, dan dient deze afgesloten te worden via de Duitse website van Amazon. Een eigen website van Amazon voor Nederland is er wel, maar deze geeft je alleen het aanbod van e-books.

iDeal

Via de Duitse website, die eerder naar het Nederlands vertaald is, is het vanaf nu ook mogelijk om via iDeal te betalen. Een creditcard is dus niet langer meer vereist. Dat is een goede stap van Amazon en hiermee gaat het de concurrentie aan met andere populaire winkelketens in Nederland zoals Coolblue en Bol.com.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel