Google Opinion Rewards nu ook beschikbaar in België: geld verdienen met enquêtes

Google heeft bekend gemaakt de Opinion Rewards-app ook uit te brengen in België. In Nederland was de applicatie al langere tijd beschikbaar en nu dus ook bij onze zuiderburen. Met het invullen van enquêtes kan geld verdiend worden.

Google Opinion Rewards in België

Goed nieuws voor onze zuiderburen. Google heeft een update uitgebracht voor de Opinion Rewards app. Met deze app kun je je aanmelden om deel te nemen aan enquêtes. Het kan gaan over bijvoorbeeld een winkelbezoek waar je bent geweest, of over reizen, hotels of andere voorzieningen. Om de zoveel tijd kun je een enquête aangeboden krijgen, waarmee je afhankelijk van verschillende factoren geld kunt verdienen. Soms is dit 8 cent, soms iets minder dan een euro. Dit geld is tegoed dat je kunt besteden in de Google Play Store voor apps en games maar ook muziek en andere content.

Google Opinion Rewards

De applicatie was al beschikbaar in verschillende Europese landen waaronder Nederland, en nu is de app ook beschikbaar in België. Daarnaast is de applicatie ook beschikbaar gesteld voor gebruikers in Nieuw-Zeeland.

Je kunt de app direct uit de Google Play Store downloaden via onderstaande button.

Google Opinion Rewards
Google Opinion Rewards
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel