Navbar: toffe app maakt je navigatiebalk een stuk vrolijker

De navigatiebalk met toetsen is in Android zwart, wit of transparant. Met de app Navbar kan je de navigatiebalk van je smartphone opvrolijken naar eigen wens met kleuren, afbeeldingen en dergelijke. Hiervoor is niet eens root nodig! Kies je voor een afbeelding, Nyan Cat, een leuke kleur of voor een een eigen gemaakte foto?

Navbar

Ben je uitgekeken op je vrij saaie navigatiebalk met de toetsen? Dan is er vanaf nu een erg handige oplossing voor; Navbar. Met deze applicatie kan je gemakkelijk en zonder dat je root-toegang nodig hebt, de kleur van je toetsenbalk aanpassen.

Navbar

Je kunt in de Navbar app kiezen voor verschillende elementen. Zo kan je middels een transparante laag ook direct laten tonen hoe vol de accu nog is, je kunt kiezen uit verschillende illustraties zoals Nyan Cat of bepaalde patronen, of je kiest gewoon uit een ‘solid color’. Leuk aan de tool is dat je ook per applicatie de kleur van de navigatiebalk aan kunt passen. Aan de hand van de kleur van het app-icoon doet de app je alvast een suggestie.

Navbar geeft ook al aan welke functies we binnenkort kunnen verwachten. Er wordt gesproken over een Music Bar wanneer de muziek wordt afgespeeld. Aan deze functie wordt door de ontwikkelaar momenteel gewerkt. Middels een in-app aankoop kan je ook zelf afbeeldingen inladen voor de navigatiebalk.

De Navbar app werkt op Android 5.0 Lollipop en hoger. Echter lijkt het niet op iedere smartphone te werken. Zo ondersteunt de app niet bijvoorbeeld de Honor 8 en lijken ook verschillende Samsung- en Huawei-toestellen niet geschikt te zijn. Via onderstaande button kan je de applicatie gratis downloaden uit de Google Play Store.

Navbar Apps
Navbar Apps
Ontwikkelaar: Damian Piwowarski
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel