Play Icon Pack verandert je icoontjes in nieuwe Google Play-stijl

Play Icon Pack is een applicatie met meer dan 2300 icoontjes. Alle icoontjes zijn in hoge resolutie en kunnen je huidige icoontjes vervangen in de stijl van Google Play. Enkele weken terug kondigde Google namelijk de nieuwe stijl aan voor de Google Play-diensten.

Play Icon Pack

Eerder deze maand bracht Google het nieuws naar buiten dat ze voor de Google Play-apps (zoals Music, Play Store en Movies) met nieuwe Play-icoontjes kwamen. Inmiddels zijn de nieuwe icoontjes zo goed als allemaal bereikbaar voor iedere Android-gebruiker. Mis je toch een beetje eenzelfde stijl in de interface van je toestel, dan is er nu de oplossing; Play Icon Pack.

Met Play Icon Pack kan je gemakkelijk de stijl van het nieuwe Google Play doorvoeren op de rest van de icoontjes. Apps als Google Maps, je mail-app en alle andere apps krijgen dan de bekende driehoek met daarin het beeldmerk van de desbetreffende app. Om het icon pack te gebruiken is wel een alternatieve launcher nodig zoals Apex, ADW, Action Launcher of Nova Launcher.

Play Icon Pack kost omgerekend 1,38 euro en is via onderstaande button te downloaden uit de Google Play Store.

PLAY - Icon Pack
PLAY - Icon Pack
Ontwikkelaar: Tha PHLASH
Prijs: € 1,69+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel