App Cloner: handige app om apps te klonen en icoontjes aan te passen

Heb je altijd al een icoontje willen aanpassen van een bepaalde applicatie of wil je twee Facebook applicaties op je smartphone, omdat je twee accounts hebt? Dit kan allemaal met App Cloner. Deze applicatie heeft verschillende handige mogelijkheden.

App Cloner

App Cloner is een applicatie waarmee je een geïnstalleerde app kunt klonen en zo die app meerdere keren op je smartphone of tablet kunt installeren. Handig als je meerdere Facebook-accounts hebt en dus zo twee keer de Facebook-app kunt installeren. Ook andere apps die niet de multi-account optie hebben, kunnen zo gedupliceerd worden.

App Cloner

Apps klonen

De gratis versie van App Cloner is misschien wat beperkt. Zo kun je applicaties klonen, zodat je bijvoorbeeld op meerdere accounts kunt inloggen. Handig, want zo hoef je niet steeds in en uit te loggen bij een bepaalde applicatie zoals Facebook. Let er wel op dat dit niet met elke applicatie kan. In de Google Play Store staan de applicaties die je kunt klonen en welke niet.

Icoontjes aanpassen

Je kunt de kleur van een icoontje aanpassen en een icoontje spiegelen. Op die manier kun je makkelijk onderscheid maken tussen verschillende accounts. Je kunt ook van niet gedupliceerde apps het icoontje aanpassen.

Nog meer mogelijkheden

De betaalde versie kost ongeveer vier euro en bevat veel opties om je applicaties aan te passen. Zo kun je in de betaalde versie een applicatie installeren op je SD-kaart, icoontjes roteren, voorkomen dat een bepaalde applicatie gebruik maakt van je databundel en multi-window gebruiken. Deze laatste optie is alleen beschikbaar voor Samsung toestellen. Ook kun je met de betaalde versie widgets van applicaties verwijderen en applicaties niet laten tonen in recente applicaties.

Downloaden

App Cloner is te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

App Cloner
App Cloner
Ontwikkelaar: AppListo
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel