Marshmallow Icon Pack brengt de nieuwste Android-versie naar je smartphone

Als je bent uitgekeken op de standaard icoontjes van apps en snelkoppelingen, dan kan je dat nu veranderen. Met de app Marshmallow Icon Pack tover je de icoontjes op je smartphone om naar moderne pictogrammen in de stijl van Android 6.0 Marshmallow.

Marshmallow Icon Pack

Marshmallow Icon Pack verandert de vormgeving van je icoontjes naar een moderner geheel, alles in de stijl van Android 6.0 Marshmallow. Hierdoor hoef je niet zelf te wachten totdat app-ontwikkelaars hun iconen gaan pimpen. De icoontjes zijn te herkennen aan de stijl van gevouwen papier en de minimalistische vormgeving.

Marshmallow Icon Pack

De app Marshmallow Icon Pack bevindt zich momenteel nog in beta-fase, dus het aantal mogelijkheden zullen nog uitgebreid gaan worden. Op dit moment zijn er in de app 150 verschillende iconen te vinden maar ook 10 wallpapers uit Android 6.0 Marshmallow. De ontwikkelaar zegt dat binnenkort ook ondersteuning wordt toegevoegd voor verschillende kalender-apps.

Om Marshmallow Icon Pack te gebruiken moet je wel gebruik maken van een launcher. De app werkt onder andere met Action Launcher, Go Launcher, Nova Launcher, Apex Launcher en Smart Launcher. Marshmallow Icon Pack kan je downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel