Moonshine 1.6 brengt 100 nieuwe icoontjes in Android L-stijl

Android L is nog niet officieel uit, maar sinds de aankondiging is Android L meer dan hot. Moonshine Icon Pack brengt de icoontjes in de stijl van het Material Design uit Android L naar je eigen smartphone.

Het uitgebreide icon-pack Moonshine is geüpdatet naar versie 1.6. Moonshine 1.6 bevat nu 100 nieuwe icoontjes waarmee je je de huidige icoontjes kan vervangen door icoontjes uit Android L. Met de nieuwe icoontjes voor de talloze applicaties en de nieuw beschikbare wallpapers krijg je het Material Design uit Android L op je huidige smartphone.

moonshine icon pack

Moonshine heeft in versie 1.6 daarnaast een mogelijkheid toegevoegd voor compatibiliteit met Sunrise Calendar. Dit zorgt ervoor dat je een dynamisch icoontje kan plaatsen op je homescreen. In totaal beschikt Moonshine over meer dan 385 verschillende icoontjes in hoge resolutie. Daarbij is er keuze uit 17 frisse wallpapers om de vormgeving van de interface helemaal naar eigen hand te zetten.

Het Moonshine Icon Pack werkt in combinatie met onder andere de launchers; ADW, Apex, Smart, Action, Go en Nova. In Moonshine Icon Pack 1.6 zijn verder een aantal bugs gefixt. Moonshine Icon Pack is gratis te downloaden uit de Play Store.

Moonshine - Icon Pack
Moonshine - Icon Pack
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel