Box 4.0: update voor clouddienst-app brengt Material Design

De Android-app van Box is voorzien van een fijne update, naar versie 4.0. De clouddienst heeft de toepassing een nieuwe lik verf gegeven en is nu uitgerust met Material Design. Ook zorgt de update voor een verbeterde bediening, nog prettiger samenwerken en verschillende andere verbeteringen. De laatste grote update voor de Box app stamt uit mei 2014.

Box 4.0

Box is één van de bekende clouddiensten zoals Google Drive, Dropbox en OneDrive. De interface is Box 4.0, de nieuwste versie van de applicatie, is op de schop gegaan en voorzien van Material Design. Het snel toegang krijgen tot bestanden heeft prioriteit gekregen bij de ontwikkelaars van de applicatie. De gebruikersinterface is voorzien van een minimalistisch design en oogt rustiger.

Ook de icoontjes zijn verbeterd en geven direct aan om welke bestanden het gaat. Samenwerken aan bestanden in Box moet nog gemakkelijker worden. Je kunt direct commentaar uitwisselen met elkaar. Via de zogenoemde ‘FAB-button’ kan je snel acties uitvoeren zoals het aanmaken van een map of document, het opstellen van een Box Note of toevoegen van mediabestanden. Tevens kan je bij wijzigingen notificaties ontvangen.

Box 4.0

Box 4.0 is te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Het gebruik van de app en de dienst is gratis. Gratis accounts hebben 10GB gratis opslagruimte.

Box
Box
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel