Google Drive 2.4.141 laat je kleuren toevoegen aan mappen

De Android-app van Google Drive heeft een kleine update ontvangen. Met de update is het vanaf nu mogelijk om snel een map te herkennen aan een kleur. Daarnaast heeft Google nog enkele andere verbeteringen doorgevoerd voor de Google Drive applicatie.

Google Drive update

Om bestanden in de cloud te beheren is de app van Google Drive een erg handige toepassing. De update naar versie 2.4.141 brengt een aantal kleine verbeteringen naar de app. Bij het menu met opties bij een map kan je nu ervoor kiezen om een kleur toe te wijzen aan de map. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, en wanneer je een kleur gekozen hebt verandert de interface van die map ook in de gekozen kleur. Via de webversie van Drive was het al langer mogelijk om kleuren te selecteren voor je map.

Andere verbeteringen in de app zijn dat je tijdens het uploaden van een bestand naar de cloud, kunt zien hoeveel MB er van het bestand al is overgezet. Ook zijn er een aantal kleine visuele veranderingen in het menu. De update wordt nu gefaseerd uitgerold via de Google Play Store. Je kunt hem downloaden via onderstaande button.

Google Drive
Google Drive
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel