Yahoo Mail update brengt GIF’jes, handige widgets, Google Drive- en Dropbox-integratie

Yahoo Mail heeft een update uitgebracht voor de Android-app van de maildienst. Voortaan kan je je e-mailbericht opvrolijken met gifjes. Dit bewijst maar weer dat we gifjes niet alleen op social media hoeven te gebruiken. Daarnaast zijn er nog verschillende andere verbeteringen doorgevoerd zoals verbeterde widgets en ondersteuning voor Google Drive en Dropbox.

Yahoo Mail: GIF’jes

In de Play Store is Yahoo Mail 5.4.3 uitgebracht. Deze versie van de mail-app maakt het mogelijk om een GIF’je toe te voegen aan je mailbericht. De verschillende gifjes worden van Tumblr afgehaald waardoor er een enorme keuze is aan geanimeerde plaatjes. Je kunt het gifje naar keuze selecteren uit de verschillende categorieen, maar je kan ook zelf op zoek gaan naar een gifje door de zoekfunctie in de Yahoo Mail app te gebruiken.

Yahoo Mail 5.4.3 bevat ook andere verbeteringen. Je kunt je Google Drive en Dropbox-account toevoegen aan de mail-app om direct bestanden te versturen en op te slaan uit de clouddienst. Denk aan foto’s, documenten en bestanden die je niet langer meer op je smartphone hoeft te hebben om ze te versturen. Tevens zijn er nieuwe widgets beschikbaar waarmee je direct de laatste e-mails kunt zien die je hebt ontvangen en kan je snel een bericht opstellen. De update is te downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel