Yahoo Mail 5.3: kleurenthema’s en meer functies voor mail-app

De e-mail-app van Yahoo, genaamd Yahoo Mail, is een handige applicatie voor het lezen en verzenden van je mailberichten. Daarnaast heeft Yahoo Mail ondersteuning voor Gmail, de maildienst van Google. De update die nu is uitgebracht brengt een aantal verbeteringen naar Yahoo Mail 5.3 waaronder de kleurenthema’s.

Yahoo Mail 5.3

Yahoo Mail 5.3 wordt vanaf nu verspreid door Yahoo. De nieuwe update geeft de applicatie een kleurrijke toevoeging doordat je nu kunt kiezen uit elf verschillende kleurenthema’s. Kies je voor donker met paars, of licht met groene tinten. Je kunt voor ieder account een andere kleurenthema kiezen.

Yahoo mail 5.3

Naast de kleurenthema’s is het in Yahoo Mail ook mogelijk om een mailbox te vernoemen door de accountnaam langer ingedrukt te noemen. Door een map ingedrukt te houden kan je deze hernomen, verwijderen of een submap toevoegen. Ook kan je een voorbeeld laden van een afbeelding door deze aan te tikken. Tot slot is in Yahoo Mail 5.3 de mogelijkheid toegevoegd om e-mailberichten beter te organiseren middels het toevoegen van sterren.

Eerder voegde Yahoo Mail al nieuwe swipe-mogelijkheden toe en vernieuwde notificaties. Yahoo Mail 5.3 wordt vanaf nu langzaamaan uitgerold via de Google Play Store.

Yahoo Mail - Jouw eigen gepersonaliseerde mailbox
Yahoo Mail - Jouw eigen gepersonaliseerde mailbox
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel