Inbox by Gmail: snooze-functies verder uitgebreid

Google heeft de mail-app Inbox by Gmail bijgewerkt naar een nieuwe versie. De applicatie geeft gebruikers de mogelijkheid om meer te zeggen te krijgen over het snoozen. Inbox moet gebruikers een mailbericht weergeven als zij dat willen. Het wordt gezien als de slimme mail-app van Google.

Inbox snooze

Google heeft de mail-app Inbox verder verbeterd en nieuwe snooze-functies toegevoegd. Gebruikers moeten nu meer flexibiliteit krijgen over wanneer ze weer een herinnering willen krijgen van een gesnoozed e-mailbericht. In totaal gaat het om twee veelgevraagde functies, zo laat Google weten.

Inbox snooze

In de applicatie kan je bij het snoozen kiezen voor ‘later deze week’ en ‘dit weekend’. Dankzij deze functies moet meer tijd bespaard worden doordat je niet handmatig hoeft aan te geven wanneer de mail getoond moet worden. Je kunt zelf de definitie van ‘later deze week’ en ‘dit weekend’ instellen door de dag van je voorkeur te selecteren. Bij de weekenddagen kan je aangeven dat alleen de zondag een weekenddag is, of juist ook de donderdag al.

De update voor Inbox zal in de komende week gefaseerd uitgerold worden. Het kan dus zijn dat je nog niet direct de update binnenkrijgt.

Inbox by Gmail
Inbox by Gmail
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel